هلو
مبدا درخت هلو از چین است، جایی که سابقه آن به ۳۰۰۰ سال قبل برمی گردد.
میوه های هلو روی شاخه های یکساله و از جوانه های گلهایی به وجود می آیند
که در فصل رویش سال قبل روی این شاخه ها تشکیل شده اند.
در ایران حدود ۹۰رقم هلو وجود دارد که مشهدی و حاج کاظمی در بین آنها مشهورند.
طبق بررسیهای موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر ونهال ، در شرایط آب وهوایی ایران ، هلوی اسپرینگ تایم، اسپرینگ کرست،
جولای آلبرتاو حاج کاظمی از ارقام زودرس، ردتاپ، رد هون و شاستااز ارقام متوسط رسو سبز مشهد،سرخ وسفید تبریز و آلبرتا از ارقام دیررس هستند.
هلو وشلیل مانند زردآلو به دمای پایین حساسند. مناطقی با خاکهای حاصلخیز، عمیق، زهکش طبیعی خوب و تهویه مناسب برای کاشت هلو مناسب است.
درختان هلو وشلیل را باید همه ساله هرس کرد . تشکیل میوه در این درختها بسیار زیاد است وبه همین جهت برای اینکه اندازه میوه متناسب بازار بشود باید با دست میوه آنها را تنک کرد.
Leave a Comments